Biserica, în doliu! O preoteasă din Botoșani s-a stins din viață

O preoteasă din municipiul Botoșani a murit la vârsta de 66 de ani, după o îndelungă suferință. Este vorba despre preoteasa Viorica Ștefan, soția preotului de la Parohia „Duminica Mare”, Vasile Ștefan. Acesta a lucrat la Spitalul Județean până la pensionare.

Viorica Ștefan era foarte apreciată de enoriași, nu doar de cei din cadrul parohiei „Duminica Mare”, ci și de cei de la alte parohii, care o cunoșteau. Cunoscuții spun că era „o femeie frumoasă, atât la trup, cât și la suflet. Un om foarte bun și discret în tot ceea ce a făcut. O prezență plăcuta și odihnitoare”.

„Enoriașii parohiei „Izvorul Tămăduirii” și preotul paroh Ioan Alupoaiei, suntem alături de credincioșii din parohia vecină, „Duminica Mare”, la durerea pricinuită de trecerea la cele veșnice a preotesei Viorica Ștefan. Ea s-a mutat din această viață, după o îndelungată suferință, în vârstă de numai 66 ani. Transmitem condoleanțe pe această cale, părintelui Vasile, părintelui Florin, fiul și celorlalte rude, prieteni și enoriașilor. Ne rugăm bunului Dumnezeu să fie pomenită întru cele de Sus și să fie așezată cu drepții în Împărăția Cerească”, este mesajul transmis de enoriașii de la „Izvorul Tămăduirii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *