Cu ce se confruntă Croitoru la Botoșani: „De două săptămâni n-am călcat pe iarbă”

CFR Cluj și FC Botoșani au remizat, scor 1-1, în ultimul meci al rundei cu numărul 23 din Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a declarat la final că cea mai mare problemă a lui e reprezentată de condițiile meteo care nu-i permit să se antreneze pe iarbă.

„De la ultimul antrenament din Antalya, adică de-acum fix două săptămâni, noi am făcut antrenament numai în balon și pe sintetic. Astea sunt problemele mele. 5 zile n-am făcut antrenament deloc înainte de meciul cu Sepsi, din cauza vremii. De 14 zile n-am călcat pe iarbă”, a declarat Croitoru în emisiunea „Digi Sport Special”.

CFR Cluj – FC Botoșani. Marius Croitoru, despre…

  • David Croitoru, fiul lui, anunțat titular cu CFR pe foaia de joc: „A avut o problemă înainte de meci, mi-a spus că simte ceva. N-am avut variantă în față, așa că l-am băgat pe Dican fundaș central și am jucat cu 5 pe linia de fund. De-asta în prima repriză am jucat mai defensiv, dar am revenit la 4-3-3 în repriza secundă și ne-am creat ocazii”
  • plecările lui Ongenda, Racovițan, Kage: „V-am obișnuit cu plecările, noi din asta trăim. Nu e o problemă pentru mine. Momentan, nu pot să aduc pe nimeni, pentru că nu mai am locuri pe lista LPF”
  • transferul lui Braun la CFR Cluj „Ce dacă pleacă la CFR? Mă bucur că nu m-am înșelat când l-am adus și că echipele mari se uită la noi”

”Nu e ușor să joci împotriva CFR-ului în deplasare. E un punct de moral. E greu să pleci neînvins din Gruia, iar pentru noi e un rezultat important” Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *