Monden! O cunoscută cântăreață din Botoșani face dezvăluiri emoționante despre soțul ei. „La noi este vorba despre o dragoste matură”

Botoșăneanca Francisca radiază de fericire, asta după ce în urmă cu zece ani viața ei s-a schimbat radical. Deși a crezut că o să fie o simplă relație, se pare că a ajuns să cunoască dragostea adevărată alături de bărbatul fără care nu și-ar mai vedea viața în aceste momente. Francisca a declarat în exclusivitate la Antena Stars că nu își vede viața fără soțul ei. Ei bine, dacă înainte de a-l cunoaște ceea ce își dorea era să aibă succes pe plan profesional și să își poată face orice plăcere, acum banii nu mai contează la aceeași intensitate.

Mai mult decât atât, pentru a arăta lumii cât de mult își iubește soțul, Francisca a declarat că dacă ar fi nevoită să aleagă între tot ceea ce are acum din punct de vedere material și profesional și dragostea pe care o are cu soțul ei, fără a ezita ar alege cea de a doua variantă.

De asemenea, Francisca a explicat că soțul ei este bărbatul perfect și se consideră foarte norocoasă că are un astfel de soț lângă ea. O susține, o iubește, îi este mereu aproape, iar astea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care partenerul ei de viață le face zilnic pentru ea.

„Nu știu, eu nu pot să îmi imaginez viața fără el după zece ani. Căteodată stau așa și mă gândesc cum ar fi viața mea fără el, dar să am aceeași avere sau mai mult. Păi nu aș putea, nu aș putea accepta așa ceva. El pentru mine este tot. Eu aș da orice ca sa fiu cu el, nu exista asa ceva. Uneori mă și întreb cum de mă suprtă, pe bune. Adică am zile când stau câte 5 minute la machiaj și zile când stau câte cinci ore. (…) La noi este vorba despre o dragoste matură, este ceea ce a rămas după fluturii aceia din stomac care se duc la un moment.”, a declarat Francisca, în direct la Antena Stars.

Sursa: Spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *