Locuri de muncă în instituții publice din Botoșani. Ce meserii se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Ofertele sunt atțt pentru persoane cu studii medii, cât și pentru cele cu studii superioare.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de auditor IA. Vezi aici conditiile!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical debutant (2 posturi). Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de șofer la Biroul achiziții publice. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Mihai Eminescu, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat – electrician în cadrul Compartimentului gospodărie comunală – drumuri din subordinea Biroului Gospodărie Comunală – drumuri al aparatului de specialitate al primarului comunei Mihai Eminescu. Vezi aici conditiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Mihăileni, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist debutant (0,5 normă). Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, din Răchiți, Judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante de șef laborator genetică, contract cu timp parțial, 4 ore/zi. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Tudora, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de consilier debutant – cadru tehnic PS1 în cadrul Compartimentului situații de urgență. Vezi aici conditiile!

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată – PNCCF, până la 31.12.2023, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de consilier cadastru grad IA, în cadrul Serviciului cadastru – Biroul înregistrare sistematică. Vezi aici conditiile!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *