Cei doi tineri din Botoșani care furau cabluri de pe stâlpii de telefonie, lăsați în libertate

arestat- prins de politie- retinut la BotosaniCei doi tineri din Botoșani care au fost prinși vineri în timp ce furau cabluri de pe stâlpii de telefonie au fost lăsați în libertate, în baza unui mandat emis de Judecătoria Dorohoi. Instanța de la Dorohoi a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor doi botoșăneni, însă a instituit față de aceștia măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile

Solutia pe scurt: În baza art.227 alin.1 din Codul de procedură penală, respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi în dosarul de urmărire penală nr. 129/P/2022 şi dispune punerea în libertate a inculpaţilor Olăeriu Alexandru şi Rotariu Sebastian Marian.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au emis, vineri, ordonanță de reținere pe numele a doi tineri, de 21 și 35 de ani, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Cei doi au fost surprinși de către un echipaj de poliție, pe Drumul Național DN 29C, in localitatea Mihăileni, în timp ce sustrăgeau cablu telefonic din rețeaua aeriană aparținând unei societăți de comunicații.

La vederea polițiștilor, tinerii au încercat să se sustragă, fiind urmăriți si ulterior imobilizați de forțele de ordine. De asemenea, atât în proximitatea locului faptei, cât și in autoturismul pe care aceștia îl foloseau au fost identificate bunuri care interesează cauza si care ar fi putut fi folosite pentru comiterea infracțiunii.

Furau ca în codru! Doi tineri prinşi în timp ce demontau cabluri de telefonie de pe stâlpi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *