CJ Botoșani face sondaj să vadă cât de corupți sunt funcționarii instituției

Consiliul Județean (CJ) Botoșani va face un sondaj pentru a vedea cât de corupți sunt funcționarii acestei instituții. Conducerea CJ este în căutarea unei firme care să realizeze sondajul, anunțând organizarea unei licitații pentru a stabili cine va realiza culege informațiile de la cetățeni și va analiza datele respective.

Activitatea de realizare a sondajului de opinie presupune detectarea nivelului de percepție în comunitate față de situația corupției în legătură cu serviciile publice furnizate de Consiliul Judetean Botosani, identificarea celor mai expuse domenii și funcții, precum și soluțiile de prevenire și combatere ce pot fi implementate pe un orizont de timp scurt, mediu și lung, în concordanță cu opiniile comunității”, se arată în anunțul de licitație lansat de forul județean.

Totodată, susțin reprezentanții CJ, „analiza instituțională, care un material rezultat în urma aplicării sondajului de opinie, are drept scop identificarea activităților instituțiilor care manifestă cele mai mari vulnerabilități la corupție, care pot avea un impact negativ semnificativ asupra vieții cetățenilor”.

Sondajul de opinie și realizare a analizei instituționale au loc în cadrul proiectului „Sprijin pentru implementarea de instrumente anticorupție in administrația Județului Botoșani”, finanțat din fonduri europene.

One thought on “CJ Botoșani face sondaj să vadă cât de corupți sunt funcționarii instituției

  1. Bani dati degeaba. Problema nu este la functionari este la sefi. Acesti oameni capuseaza SC Nova ApaServ si isi taie diferite felii de tort din proiectele pe fonduri europene si guvernamentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *