Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, despre FC Botoșani: Are o baghetă magică. E impresionant

Foto digisport

Mihai Stoica (56 de ani) a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor de la FC Botoșani. Chiar dacă Gigi Becali și Valeriu Iftime s-au tachinat în ultima perioadă la TV, Mihai Stoica n-a ezitat să recunoască faptul că FC Botoșani este una dintre echipele din Liga 1 care a reușit să îl lase fără cuvinte, potrivit Prosport.

Managerul general al celor de la FCSB crede că FC Botoșani „are o baghetă magică” deoarece a reușit să își facă buegt și să producă surpriza în sezonul 2021 – 2022.

Mai mult, oficialul vicecampioanei României l-a lăudat și pe Marius Croitoru (41 de ani), antrenor care s-a aflat și pe lista lui Gigi Becali și despre care Mihai Stoica susține că „are un bagaj de cunoștințe impresionant”.

„Chiar surprinzător dar nu pentru că a plecat pe o sumă importantă, ci pentru că a venit de nicăieri. Botoşani are o baghetă magică. Au reuşit, din nou, cei de la Botoşani să îşi facă buget. O mare realizare a lui Valeriu Iftime.

Asta pentru că i-a dat credit lui Croitoru. Fără experienţă ca antrenor, i-a dat credit. Eu nu mă gândeam vreodată că el se face antrenor. E impresionant ce face acolo, pentru că are un bagaj de cunostinţe impresionat. Mă uitam acum la ultimul meci cu Sepsi, Croitoru l-a folosit pe Dragoş fundaş stânga, a folosit doi atacanţi care erau aproape lăsăţi de fotbal. Mailat care nu joacă de nu ştiu cât timp, a dat pasa de gol.

Iar Papa marchează în condiţile în care e în ultimele şase luni de contract şi ştim cum se comportă un fotbalist în ultimele şase luni de contract… După e Mihai Roman II care era lăsat de fotbal şi cu toate acestea, îţi câştigă meciul. E impresionant”, a declarat MM Stoica pentru Telekomsport.com.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *