Lucrări de peste 3 milioane de lei pe unul dintre cele mai importante drumuri județene din Botoșani

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani a încheiat un contract în valoare de peste trei milioane de lei pentru efectuarea unor lucrări pe drumul județean DJ 296  care face legătura între localitățile Roma și Nicșeni. Contractul, încheiat cu societatea comercială Vulturi SRL prevede consolidarea unui versant și modernizarea drumului județean pe o lungime de 1,38 kilometri.

Practic, lucrările de pe DJ 296 Roma- Nicșeni se vor derula de la kilometrul 14+000 la kilometrul 15+380. Pe lungimea respectivă a drumului se manifestă mai multe alunecări de teren, iar administratorul drumului a fost nevoit să adopte măsuri pentru stabilizarea versantului. Consolidările au fost realizate, însă acum este necesară refacerea căii de rulare.

One thought on “Lucrări de peste 3 milioane de lei pe unul dintre cele mai importante drumuri județene din Botoșani

  1. Asteptam calitate. Respectarea grosimii straturilor drumului, agregate concasate de cariera de munte nu agregate de rau, respectare dozaj de bitum dupa retete, temperatura mixturii asfaltice sub 200 de grade, compactare conform tehnologiei. Asa vedem in strainatate unde sunt sosele durabile. Atunci are are rost sa taiem panglici la inaugurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *