VIDEO Încă două clădiri importante din Botoșani ar urma să ajungă în patrimoniul Primăriei. Cosmin Andrei: Voi propune să achiziționăm și rețeaua de iluminat public

Încă două clădiri de importanță istorică pentru municipiul Botoșani ar putea ajunge în patrimoniul Primăriei. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat, joi, în cadrul ședinței de consiliu local, că pe lângă achiziția Casei Ankele din Centrul Istoric, are în vedere sporirea patrimoniului cu alte două clădiri. Este vorba despre fosta Casă a Asigurărilor de Sănătate de pe Bulevardul Mihai Eminescu și fostul sediu al Direcției de Sănătate Publică de pe strada Marchian. Totodată, edilul susține că va propune achiziționarea rețelei de iluminat public.

„Voi mai veni în fața dumneavoastră tot cu probleme istorice ale municipiului Botoșani. Vă voi propune să achiziționăm rețeaua de iluminat public, pentru a reabilita rețeaua de iluminat public. Am venit cu cinematograful Unirea de care s-a vorbit de asemenea. Apreciez că ați acceptat să sporim patrimoniul municipiului Botoșani […] De asemenea, pentru încă două imobile, tot în fața dumneavoastră voi veni pentru că am făcut solicitare la Ministerul Sănătății să primim în proprietate fosta Casă a asigurărilor de sănătate de pe Bulevardul Mihai Eminescu și fostul sediu DSP de pe strada Marchian. Sunt încrezător că vom avea un răspuns favorabil”, le-a spus consilierilor municipali primarul Cosmin Andrei.

Reamintim că joi consilierii au votat pentru achiziția Casei Ankele cu 400.000 euro. Spațiul are 583 mp teren și tot atât suprafață construită la sol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *