Primarul Cosmin Andrei, anunț de ultimă oră privind demolarea garajelor din municipiul Botoșani

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, nu renunță la ideea de demolare a garajelor din municipiu. Acesta a declarat, joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, că sunt poziții bugetate anul acesta pentru demolarea garajelor din zona Liceului Mihai Eminescu, însă demersul trenează din cauza documentațiilor PUZ care se lasă așteptate.

Am nevoie de documentația PUZ pe care am bugetat-o și care durează mai mult decât ne-am așteptat, pentru a demonstra utilitatea publică pe care vrem să o dăm terenului. În ceea ce privește alte locuri unde putem amenaja parcări în locul garajelor, abordarea va fi în aceeași manieră, dar nu aș discuta la modul general  pentru a avans un termen pentru toate garajele din municipiul Botoșani. Sunt zone unde avem locuri de parcare suficiente, iar intenția mea nu este de a demola absolut toate garajele din municipiul Botoșani, ci să tratăm punctual fiecare zonă, pentru a descongestiona circulația”, a spus Cosmi Andrei.

Consilierul local Raluca Curelariu i-a cerut edilului ca în locul garajelor care vor fi demolate să se facă spații verzi și locuri de joacă, nu numai locuri de parcare.

 

s

2 thoughts on “Primarul Cosmin Andrei, anunț de ultimă oră privind demolarea garajelor din municipiul Botoșani

  1. oricum batranii de acolo au in saivanele alea de tabla urâte ca limba rusa doar vechituri , mobile , bidoane plastic de la murături haine veci iar unele sunt date la vanzatorii din piata tin muraturi, cartofi , mere ….. succes domnule primar acolo liceul e sufocat de lipsa locurilor de parcare cei de la securitate nu au cum ajunge la sediu lor ascuns dupa liceu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *