FOTO Scuarul din zona Liceului Pedagogic va fi complet transformat. Vezi cum va arăta după modernizare!

Scuarul din zona Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” din municipiul Botoșani va fi complet transformat, printr-un proiect cu finanțare europeană, depus prin Gal Botoşani pentru Viitor pe Programul Operațional Regional 2014-2020. Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a anunțat că acest contract, în valoare de 332.539 lei, a fost selectat pentru finanţare.

„Odată ce va fi implementat acest proiect, vor fi demarate lucrări de amenajare a spaţiului verde – 2.747 mp, cu gazon instalații de irigat și plante ornamentale. Intrările în scuar vor fi adaptate pentru accesul persoanelor cu dizabilități”, susține edilul.

Vor mai fi: patru bănci smart, cinci stâlpi de iluminat ambiental, 252 mp de alei pietonale, un foișor 100 mp în centrul scuarului, 10 bănci simple de odihnă cu pergole din lemn și plante agățătoare și 10 coșuri de gunoi. Termenul de execuţie a lucrărilor va fi de 12 luni de la data semnării contractului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *