FOTO! Cămin cultural de 1,5 milioane lei, recepționat într-un sat din Botoșani

Locuitorii satului Buhăceni, din comuna Trușești, se bucură de un cămin cultural  construit de la zero, în valoare de 1,5 milioane lei. Investiția a fost realizată cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, lucrările fiind demarate în anul 2019. Marți, autoritățile locale au recepționat noul cămin.

Inițiativa primarului Petru Grișa Ailenei, de a construi și dota și în satul Buhăceni un lăcaș de cultură, nu este întâmplătoare. Este cunoscut interesul edilului pentru tradițiile populare, el fiind cel care a înființat Ansamblul “Flori de Busuioc” și care a susținut organizarea Festivalului cu participare națională. În satul autentic românesc, oamenii au fost mereu uniţi în jurul tradiţiilor şi valorilor populare. Căminul va oferi tinerilor și celor care doresc să se afirme posibilitatea să se pregătească pentru concursurile la care participă și la care reprezintă comuna cu cinste. Pentru orice localitate, căminul cultural este locul în care satul românesc își păstrează valoarea, tradițiile și moștenirea culturală, prin oamenii care îl însuflețesc și prin cei care au grijă ca satul să rămână o vatră a culturii, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

One thought on “FOTO! Cămin cultural de 1,5 milioane lei, recepționat într-un sat din Botoșani

  1. 1.5 milioane, 10 miliarde jumate vechi?! Nici daca il ridicau de la zero si nu ajungeau la suma aia, cineva si-a marit averea. Oare Curtea de Conturi nu se sesizeaza din oficiu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *