FOTO! Gala Premiilor Vasilache, la a IX-a ediție. Cine sunt câștigătorii!

Teatrul pentru copii și tineret ”Vasilache” din Botoșani a organizat, marți seară, Gala Premiilor Vasilache pe anul 2021. Evenimentul se află la a IX-a ediție și a reunit actori, regizori, autorități.

Laureatul premiului ”Aplauzele de platină” a fost a fost actrița Mihaela Ștempel, iar spectatorul anului 2021 a fost desemnat Tudor Cernușă, de numai 3 ani.

Cu o carieră care se întinde pe aproape 40 de ani, laureatul premiului Aplauzele de_platină este un reper în cultura botoșăneană, un actor de la care cei tineri au mult de învățat. Este un exemplu de vocație, inteligență scenică, versatilitate creativă și nu cred că există copil care să nu îl fi îndrăgit, deoarece a dat suflet unor păpuși, unor personaje care rămân nemuritoare în istoria Teatrului „Vasilache”. Este vorba de doamna Mihaela_Ștempel. Felicitări și mult succes în continuare. Să bucurați cât mai multe generații de copii și să rămâneți mereu veselă, așa cum vă știm cu toții”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, Botoșani.

În cadrul galei au fost oferite următoarele premii:
Spectatorul anului 2021: Tudor Cernușcă
Premiul „Star” pentru debut profesional: regizorul Valentin Popa pentru „Cântecul Lebedei”.
Premiul „Star” pentru debut profesional: regizorul Gelu Râșca pentru „Povestea regelui supărat pe clovn”
Premiul „Recital pentru excelență în artele spectacolului de teatru”: Ela Nistor și Silvia Răileanu pentru „Să nu ne răzbunați”
Premiul „Aplauzele de argint”: Floran Iftode
Premiul „Aplauzele de aur”: Marius Rusu
Premiul „Aplauzele de platină”: Mihaela Ștempel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *