Societate din Botoșani amendată cu 50.000 lei după un control al Gărzii de Mediu

O societate din județul Botoșani a fost amendată cu 50.000 lei de Garda de Mediu în urma unui control. Operatorului economic i s-au impus o serie de măsuri la un control anterior, pe care el nu le-a respectat, așa că cei de la Garda de Mediu l-au sancționat dur.

„Totodadă, comisarii de mediu au impus măsura: “Se interzice desfășurarea activității de colectare și tratare VSU”, întrucât amplasamentul nu deține autorizație de mediu pentru activitatea desfășurată și nu îndeplinește condițiile de autorizare. Toate deșeurile de pe amplasament, inclusiv vehiculele scoase din uz vor fi predate către operatori economici autorizați”, precizează Garda de Mediu Botoșani.

Potrivit sursei citate, persoanelor fizice şi juridice au obligația de a realiza în totalitate şi la termen măsurile impuse, în conformitate cu actele de reglementare, planul de gestionare a disconfortului olfactiv şi prevederile legale, de persoanele împuternicite cu verificarea, inspecţia şi controlul în domeniul protecţiei mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *