Nou partid înființat în România. Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor a ajuns și la Botoșani

Partidul Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor, care s-a lansat în luna decembrie în România, și-a constituit filială în județul Botoșani. Organizația din Botoșani este condusă de omul de afaceri Cristian Alexuc, cel care își dorește ca partidul pe care îl reprezintă să joace un rol important în politica națională și județeană.

„Misiunea noastră este de a moderniza legislația antreprenorială și de a crea o clasă de mijloc solidă, capabilă să facă față schimbărilor și provocărilor socio-economice tot mai complexe. (…) Formăm un partid de antreprenori, iar proiectul nostru ia naștere ca răspuns la modul aberant în care politicienii ultimilor 30 de ani au tratat mediul antreprenorial românesc, încurajând un sistem legislativ primitiv și ținând antreprenorii captivi birocrației și impredictibilității legislative”, a afirmat Alexuc.

Partidul are obiective pe termen mediu și lung, iar unul dintre obiectivele pe termen mediu este atingerea pragului electoral la următoarele runde de alegeri.

La nivel național, președintele Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor se numește Ion Ianuș, iar unul dintre vicepreședinți este Sorin Andrei, fost director al BCR Botoșani. Noua formațiune politică se definește ca fiind „un partid de antreprenori, care și-au demonstrat competența în lumea reală”.

Suntem un grup deschis, fără ierarhiile și clasicile cutume de partid tradițional. Suntem anonimi, la fel ca cei 2 milioane de antreprenori, captivi astăzi birocrației și impredictibilității legislative. Suntem o construcție de grup, suntem o familie unită!”, susțin reprezentanții acestui partid.

Noua formațiune a fost creată ca urmare a faptului că oamenii cu adevărat competenți se țin departe de politică, iar mediul de afaceri nu mai are încredere în politicieni.

Societatea noastră se degradează din cauza politicienilor incompetenți, dar și a oamenilor care acceptă să fie conduși de acei politicieni incompetenți. Partidul Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor este aici pentru a readuce competența în politică. Împreună putem readuce competența în societatea românească!”, mai spun reprezentanții Alianței Antreprenorilor și Agricultorilor.

 

 

One thought on “Nou partid înființat în România. Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor a ajuns și la Botoșani

  1. Sunteti un partid deschis si transparent?

    Intrebati-l pe domnul presedinte de partid Ianus Ion despre furtul dansului de BANANE LA CANTAR care au fost cuprinse pe camera video de securitate in magazinul Kaufland Buzau. Intrebati-l daca mai are voie sa calce in magazinele Kaufland Romania.
    Intrebati-l pe domnul Ianus Ion si pe iubita lui doamna Neagu Cristina, ce sa intamplat la pensiunea Umbra Lupului din Ciuta Buzau. Puteti sa va informati si dvst pe google despre focul de la Umbra Lupului si despre cele 5 luni de chirie neplatite. Intrebati-l pe domnul Ion si doamna Cristina despre cei 14 angajati care nu si au vazut salariile pe 5 luni, pana in ziua de azi. Intrebati-l daca le-au platit oile, curcile, tuica vinul si lemnele de foc „imprumutate” de la angajati.
    Intrebati-l pe domnul Ion Ianus de ce nu a mai calcat in Statele Unite din anul 1992, unde el este cetatean american. Mister Ianus John este cautat de autoritatile americane din anii 1992 pentru viol de minor. Este considerat Pedofil in Statele Unite.
    Intrebati-l pe domnul Ianus Ion despre vanzarea terenului din Constanta si la ce pret a fost vandut CU ADEVARAT. Va propun sa il eliminati pe domnul Ianus Ion si pe doamna Neagu Cristina din partidul AAA daca vreti sa supravietuiti ca partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *