Drumul spre Lacul cu nuferi de la Ipotești va fi modernizat în acest an. Primar: „Nu am dat dispoziție de începere a lucrărilor pentru că condițiile meteo nu ne permit”

drum lacul cu nuferi , ipotesti, stiri, botosaniDrumul spre Lacul cu nuferi de la Ipotești va fi modernizat în acest an. Potrivit primarului comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, tronsonul respectiv ar urma să fie modernizat începând din luna martie a acestui an, cu finanțare din fonduri guvernamentale. Licitația a fost deja finalizată, urmând ca atunci când vremea va permite să înceapă efectiv lucrările.

Drumul de la lac.. nu am dat dispoziție de începere a lucrărilor pentru că condițiile meteo nu ne permit astăzi să facem acest lucru”, a declarat, într-o emisiune la Tele M,  Verginel Gireadă.

De asemenea, conducerea Primăriei va investi într-o conductă de canalizare care să meargă până în zona în care sunt agenți economici.

One thought on “Drumul spre Lacul cu nuferi de la Ipotești va fi modernizat în acest an. Primar: „Nu am dat dispoziție de începere a lucrărilor pentru că condițiile meteo nu ne permit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *