Un bărbat din Botoșani a violat o fetiță de doar 13 ani. Botoșăneanul a aflat care îi va fi pedeapsa

Un bărbat din județul Botoșani, care și-a violat fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, și a pipăit-o pe cealaltă de 16 ani, a fost condamnat, marți, definitiv, în baza unei sentințe date de Curtea de Apel Suceava. Botoșăneanul Vasile Cobzariu a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru săvârșirea a două infracțiuni de viol în formă continuată și a unei infracțiuni de agresiune sexuală în formă continuată.

Practic, această sentință a fost dictată pe 11 noiembrie 2021 de Judecătoria Dorohoi, însă botoșăneanul a contestat sentința la Curtea de Apel Suceava. Instanța suceveană a respins, marți, ca nefondat apelul bărbatului care acum are vârsta de 49 de ani.

Vă reamintim că o fetiță de 13 ani a fost violată, timp de aproape doi ani, de tatăl vitreg, în comuna Văculești. Pe cealaltă fată vitregă, de 16 ani, individul ar fi agresat-o sexual, atingând-o în zonele intime. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis, pe 12 mai, ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele lui Vasile Cobzariu, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol în formă continuată și agresiune sexuală în formă continuată.

Inițial, în data de 29 martie 2021, bărbatul a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că fiica sa vitregă de 12 ani ar fi fost violată de o persoană necunoscută din localitatea de domiciliu. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în perioada 2019 – martie 2021 acesta ar fi întreținut raporturi sexuale și le-ar fi atins în zonele intime pe fiicele sale vitrege de 13 și 16 ani, cu care locuia împreună.

Individul are două fete vitrege și două naturale. Mama se afla în familie în toți acești ani în care copila a fost violată.

Caz cutremurător la Botoșani! Un bărbat a întreținut relații sexuale cu fiica vitregă de 13 ani, timp de aproape doi ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *