Memorialul Ipotești, chemat în judecată de juristul instituției. Vezi motivul!

Memorialul Ipotești angajează un avocat după ce a fost dat în judecată chiar de juristul instituției.  Acesta cere în instanță acordarea sporului de condiții vătămătoare în perioada 1 ianuarie 2019-1 ianuarie 2022.

Întrucât instituția de cultură nu are un alt angajat cu studii juridice și nu poate fi reprezentat de consilierul juridic angajat, care are calitatea de reclamant în proces, reprezentanții Memorialului au solicitat prin Consiliul Județean achiziționarea de  servicii juridice.

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu” Botoșani, prin adresa înregistrată la Consiliul Judeţean Botoşani, a solicitat aprobarea achiziționării de servicii juridice de asistență pentru reprezentarea instituției în instanță, în legătură cu cererea de chemare în judecată depusă de consilierul juridic al Memorialului Ipotești, prin care solicită acordarea sporului de condiții vătămătoare pentru perioada 01.01.2019 – 01.01.2022. (…)Având în vedere că Memorialul Ipotești nu are alt angajat cu studii juridice și nu poate fi reprezentat de consilierul juridic angajat, care are calitatea de reclamant în proces, este necesară urgentarea aprobării achiziţionării de servicii juridice de asistență și reprezentare”, se precizează într-un proiect de Hotărâre de Consiliu Județean, care va fi pus spre dezbatere în ședința din 27 ianuarie.

Consilierul juridic de la Memorialul Ipotești a mai dat în judecată instituția în urmă cu câțiva ani, cerând același spor pentru anul 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *