Atenție, șoferi! Circulație pe un singur sens pe un drum din județul Botoșani

Atenție șoferi! Se circulă pe un singur sens, marți, pe un drum național din județul Botoșani. Potrivit unui anunț făcut de reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, pe drumul național DN 29D între municipiul Botoșani și orașul Ștefănești se intervine pentru îndepărtarea arborilor tăiați. Astfel, circulația este dirijată pe un singur sens. Șoferii trebuie să circule cu prudență.

Drumul național DN 29 D se află în plin proces de modernizare, investiția fiind realizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Lucrările de modernizare trebuie finalizate până la sfârșitul anului viitor. Constructorul este asocierea AUTOTEHNOROM S.R.L. (lider) – S.C. OPR ASFALT S.R.L. – OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS S.A. – S.C. EVALCONS TECH S.R.L..

Contractul, în valoare de 208.444.894,73 lei fără TVA, a fost semnat la jumătatea anului 2020 și are o durată de 30 de luni, din care șase luni perioada de proiectare și 24 de luni execuția. Perioada de garanție a lucrărilor oferită de antreprenor este de 84 de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *