Preot mort într-un incendiu. Focul ar fi fost pus intenționat

Un preot a murit într-un incendiu care a avut loc luni seara, în satul Petroşani din Constanţa. Focul ar fi fost pus intenționat.  Potrivit pompierilor, s-au deplasat spre locul respectiv o autospecială de stingere din punctul temporar de stingere Valea Dacilor, precum şi o autospecială de stingere și un echipaj SMURD tip B din cadrul Gărzii 2 Chirnogeni.

Incendiul se manifesta generalizat, la o casă de aproximativ 200 mp. Din păcate, în interiorul casei a fost găsită o persoana de sex masculin, decedată, carbonizată.

„Intervenția s-a încheiat în jurul orei 04:35, cauza probabilă a incendiului fiind acțiunea intenționată”, se arată în comunicatul transmis de pompieri.

Arhiepiscopia a transmis un mesaj de condoleanţe.

„Am aflat și noi cu stupoare și îndurerare de acest cumplit eveniment. Ne rugăm pentru sufletul părintelui adormit în acest tragic accident. Ne este foarte greu să credem că incendiul ar fi fost produs intenționat. Din datele noastre, nu avea motive să facă așa ceva. Sperăm ca autoritățile să ne lămurească în scurt timp cine ar fi putut provoca incendiul”, se arată în mesajul transmis de Arhiepiscopie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *