Monden! Tânăra din Botoșani, câștigătoare la Exatlon, înărcinată cu al doilea copil la șase luni după ce a născut

Botoșăneanca Beatrice Olaru, câștigătoarea „Exatlon România”, sezonul 2, este însărcinată a doua oară. Vestea cea mare a dat-o pe una dintre rețelele de socializare, acolo unde a postat și primele imagini cu burtica de gravidă.

„You’re gonna be a big sister! ? Daaaa! Suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea asta minunată și suntem recunoscători că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă un bebeluș și că Ana va avea un frățior sau o surioară! ?”, a scris Beatrice Olaru pe una dintre rețelele de socializare. Viitoarea mămică este și antrenoare de fitness și oferă planuri alimentare multor femei, scrie Libertatea.

„Sunt însărcinată în 19 săptămâni, asta înseamnă patru luni spre cinci. La prima sarcină nu am poftit, dar acum mai poftesc când mai văd. Mi-a fost foarte rău în primul trimestru și nu am putut să mănânc mare lucru. Apoi am avut o perioadă când îmi venea să mănânc frigiderul cu totul, dar m-am liniștit și mi-am revenit”, a declarat Beatrice.

Antrenoarea de fitness și-a dorit doi copii și aceștia să fie apropiați de vârstă. La numai 6 luni de când a născut primul copil, Beatrice Olaru a rămas însărcinată. Ea a mers la medic, unde a făcut toate investigațiile, iar medicul i-a zis că totul este în regulă.

„La prima sarcină am luat 15 kilograme. Mă bucur că am rămas însărcinată. Am știut că ne dorim un frățior sau o surioară pentru Ana. Am rămas însărcinată când Ana avea 6 luni. Eu am născut natural și asta m-a ajutat. Am primit liber de la doamna doctor și ne-am apucat de treabă. Urmează să ne mutăm într-o casă mai mare și atunci o să avem ajutoare. Perioada asta de bebelușeală mi se pare cea mai frumoasă”, a declarat Beatrice Olaru la „Vorbește lumea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *