Licitație neobișnuită! O primărie din Botoșani vinde 42 de tone de fier vechi

O primărie din județul Botoșani organizează o licitație neobișnuită. Acesta vinde nu mai puțin de 42 de tone de fier vechi. Este vorba de Primăria comunei Ibăneşti, care a anunțat că organizează în data de 9 februarie 2022, la ora 13.00 , la sediul său, o licitaţie publică deschisă cu strigare pentru vânzarea de deșeuri fier vechi.

Deșeurile au cantitatea estimată de 42.260 de kg, fierul fiind depozitat pe terenurile fostelor SMA-uri din localitățile Dumbrăvița și Ibănești. Preţul de pornire licitație este de 1,00 lei/kg, inclusiv TVA.

„În caz de neadjudecare, datele de desfăşurare a următoarelor licitaţii sunt: data de 16 februarie 2022 (cel puţin 5 zile de la prima licitaţie) ora 13; data de 23 februarie 2022 (cel puţin 5 zile de la a doua licitaţie) ora 13. Documentaţia de participare la licitaţia de vânzare a deșeurilor de fier vechi se va pune la dispoziţia persoanelor fizice autorizate sau juridice, contra cost, program Luni-Vineri ora 8.00-16.00, contra cost, pentru suma de 100 de lei”, se arată în anunțul Primăriei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com