Ministrul Muncii, botoșăneanul Marius Budăi, în vizită de lucru la Dorohoi, cu audiențe la cabinetul deputatului Dan Șlincu

Botoșăneanul Marius Budăi, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, s-a întâlnit cu dorohoienii la biroul parlamentar al deputatului Dan Șlincu pentru a oferi audiențe în legătură cu problemele legate de situația celor care au lucrat la marile fabrici din Dorohoi și în prezent sunt pensionari, dar și cu privire la recalcularea pensiilor.

 De fiecare dată când vor fi solicitări în domeniul pensiilor și al legislației muncii, voi organiza astfel de întâlniri la cabinetul parlamentar. Îi mulțumesc colegului meu Marius Budăi pentru ca și-a făcut timp să discute și cu cetățenii din zona Dorohoiului. Un aspect important, sesizat de dorohoienii care au participat la audiențe a fost acela că au văzut un partener în ministrul Muncii, așa cum au avut și atunci când acesta era director al Casei Județene de Pensii. Împreună cu ministrul Marius Budăi am preluat toate situațiile prezentate, la fiecare dintre acestea vom identifica soluții, fie la nivel de minister, fie la nivelul Comisiei pentru muncă din Camera Deputaților al cărui membru sunt. Reamintesc faptul că biroul este deschis în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9:00 și 15.00”, a declarat Dan Șlincu.

PSD prin toți miniștrii săi a făcut eforturi substanțiale pentru a stopa declinul social și economic resimțit de români după doi ani de guvernare de dreapta. Chiar din prima lună cetățenii au putut vedea o schimbare profundă a modului de a guverna România prin finanțarea Pachetului Social, respectiv măsurile sociale de creștere a alocațiilor, a salariilor, a pensiilor, de sprijin în fața scumpirilor la energie, dar și a programelor pentru dezvoltarea României.

Când ajung în Dorohoi mă simt acasă. În urma invitației de astăzi am avut ocazia să prezint ce am făcut până în prezent pentru majorarea pensiilor și pentru continuarea măsurilor de protecție socială pe care le-am cerut în Guvern pentru angajați și angajatori, a căror activitate este interzisă, suspendată ori limitată din punctul de vedere al capacităților de funcționare în perioada pandemiei. În același timp, am preluat problemele foștilor salariați ai marilor fabrici din Dorohoi, dar și alte aspecte legate de salarizare, de  pensii și incluziune socială. Voi fi prezent în Dorohoi și în orice altă zonă a județului Botoșani ori de câte ori va fi nevoie”, a declarat Marius Budăi.

Sursa: comunicat de presă PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com