FOTO Au dispărut limitatoarele de viteză montate pe un important drum județean din Botoșani

Un set de limitatoare de viteză montate pe unul dintre cele mai importante drumuri județene din Botoșani au dispărut la mai puțin de două luni de la montarea acestora. Este vorba de „cocoașele” montate pe drumul județean DJ 208I, în dreptul școlii din zona Arini din comuna Tudora, care au fost montate în luna noiembrie a anului trecut cu rolul de a-i descuraja pe șoferii care tranzitează localitatea să calce prea mult pedala de accelerație.

Limitatoarele de viteză, confecționate de plastic, au fost considerate necesare pentru creșterea siguranței rutiere, ele fiind montate de reprezentanții Direcției Județene de Drumuri și Poduri pe toată lățimea drumului județean. Ele au dispărut de curând, iar localnicii susțin că nu a fost demontate și furate, ci pur și simplu au fost înlăturate de lamele utilajelor de deszăpezire care au acționat în zonă.

În zona Arini a rămas acum doar un segment de „cocoașă”, din cele patru segmente montate în noiembrie. Așadar, o nouă măsură a drumarilor s-a dovedit a fi ineficientă.  Rămâne de văzut dacă DJDP va înlătura și singura „cocoașă” rămasă sau va monta din nou celelalte trei bucăți, atât înainte, cât și după trecerea de pietoni din zona școlii.

 

FOTO! Limitatoare de viteză pe drumurile din județul Botoșani. În ce localitate au fost montate

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *