Spectacol de muzică populară oferit de Ziua Unirii de Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor”

Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor” va oferi botoșănenilor un spectacol gratuit pentru a marca 163 de ani de la Unirea Principatelor Române. Spectacolul „Unire pe vecie!” se va desfășura la Cinema Unirea, de la ora 17:30. Istoricul Gheorghe Median va deschide spectacolul cu un mesaj privind însemnătatea actului de la 1859, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Vor urca pe scenă soliștii Dan Doboș, Elena Mândrescu, Petronela Rusu, Constantin Petrescu, Alina Huțu și Loredana Călin. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile și se va face pe baza certificatului verde sau a unui test PCR negativ.

Toate restricțiile sanitare impuse din cauza pandemiei Covid-19 vor fi respectate atât de Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor”, cât și de către publicul participant în ceea ce privește distanțarea fizică, cât și a celorlalte norme legale impuse”, a precizat Doina Federovici.

Spectacolul va fi transmis online pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Botoșani și a Orchestrei „Rapsozii Botoșanilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *