O tânără a abordat un bărbat căsătorit pe Facebook, apoi a început să-l șantajeze. Câți bani a reușit să obțină

O tânără în vârstă de 28 de ani din Dej a ajuns în arestul poliției, fiind cercetată pentru șantaj. Asta după ce femeia l-a abordat, pe Facebook, pe un bistrițean căsătorit și după câteva discuții mai intime i-ar fi cerut sume de bani ca să nu-i strice căsnicia.

Cei doi s-ar fi cunoscut pe rețelele de socializare, în urmă cu mai multe săptămâni. Conversațiile au devenit tot mai explicite și au continuat zile în șir, iar șantajul a avut loc în perioada 14 ianuarie – 17 ianuarie. După discuțiile intime și compromițătoare, femeia a început să-l șantajeze pe bistrițean. Ca să nu ajungă la urechile soției sale, bărbatul în vârstă de 51 de ani i-ar fi dat femeii suma de 5.000 de lei pe data de 14 ianuarie.

Tânăra, însă, nu s-a oprit aici. A văzut că-i merge și i-a mai cerut individului 2.300 de euro. Bistrițeanul nu a vrut să mai plătească, așa că a decis să ceară ajutorul oamenilor legii. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj, față de tânără fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore. A fost eliberată mai apoi și plasată sub control judiciar.

Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *