Fată de 15 ani bătută pumnii și picioarele de două adolescente

O adolescentă de 15 ani a fost bătută într-un parc din Roşiorii de Vede de alte două fete, una de 14 ani, cealaltă de 18 ani. Poliţia s-a sesizat după apariţia unor imagini cu incidentul postate pe internet. În urma cercetărilor, fata de 18 ani a fost reţinută.

IPJ Teleorman anunţă că s-a sesizat din oficiu, după apariţia pe o reţea de socializare a unor imagini din care rezultă că o fată este agresată fizic prin lovire de alte două tinere. “La data de 19 ianuarie a.c. în jurul orei 13:00 – 13:30 într-un parc din municipiul Roşiorii de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic, prin lovire, de două persoane. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roşiorii de Vede au identificat cele două agresoare cu vârste de 14, respectiv 18 ani, care au exercitat acte de violenţă asupra tinerei de 15 ani”, a transmis IPJ Teleorman.

În urma anchetei, fata de 18 ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentată unităţii de Parchet.

“Până la acest moment, partea vătămată nu a depus plângere penală prealabilă, deşi a fost informată de poliţiştii municipiului Roşiorii de Vede cu privire la termenul legal de 3 luni de depunerea plângerii prealabile”, au mai precizat poliţiştii.

Sursa: Observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *