VIDEO! O fetiță din Botoșani, la un pas să fie lovită de o ambulanță aflată în misiune

O copilă de 12 ani a fost la un pas de a fi accidentată de o ambulanță care se afla în misiune. Incidentul a avut loc joi, pe trecerea de pietoni de la Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” din Botoșani și a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe bordul unui autoturism.

Deși ambulanţa avea toate semnalele în funcţiune, copila a sărit, în fugă, pe trecerea de pietoni, în fața autosanitarei, însă s-a oprit la timp, evitând în ultim moment o tragedie. Copila nu a pățit nimic, însă a luat-o la fugă când a realizat ce s-a întâmplat.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean spun că în perioada următoare vor fi organizate acțiuni de prevenire și conștientizare a participanților la trafic, cu privire la pericolul la care se expun în momentul în care nu respectă regulile de circulație.

One thought on “VIDEO! O fetiță din Botoșani, la un pas să fie lovită de o ambulanță aflată în misiune

  1. Asta înseamnă că oamenii sunt idioţi ! Aşa îşi educă şi progeniturile ! Atunci cînd le educă pentru că mulţi nu fac acest lucru ! Doar le procrează ! Am văzut şi adulţi care, se aruncă pe trecerea de pietoni deşi sirenela (ambulanţă, pompieri, poliţie) se aud foar clar ! Dpmdv, legislaţia este nu proastă, ci foarte proastă: dacă nu plăteşti amenda în 15 (30) zile (un termen scurt) acestea se transformă în zile în folosul comunităţii – 100 lei – 3 zile ! Nu la biblioteci, muzee, aşa cum le dă justiţia, ci la măturat, cosit şi alte activităţi din această categorie ! Cu cât este mai „sus” contravenientul cu atât trebuie să fie pedeapsa „mai jos” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *