FOTO & VIDEO Jandarm din Botoșani, medaliat de președintele României pentru profesionalismul său

Un jandarm din Botoșani a primit Medalia Națională „Serviciul Credincios”, clasa a III-a. Plutonierul adjutant Constantin Daniel Popa a primit medalia, joi, de la prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor. Aceasta reprezintă o apreciere a implicării și profesionalismului dovedite în cei aproape 16 ani de când activează în cadrul inspectoratului.

Pe lângă îndeplinirea permanentă cu succes a atribuțiilor de serviciu de-a lungul carierei, jandarmul s-a evidențiat prin modul în care a intervenit pentru salvarea victimei unui accident rutier și restituirea unui portofel conținând o sumă importantă de bani către proprietarul de drept al acestuia, pe care îl găsise pe timpul executării unei misiuni.

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, i-a înmânat subofițerului jandarm Medalia Națională ,,Serviciul Credincios” Clasa a III – a, cu însemn pentru militari, precum și brevetul prin care președintele României,  Klaus-Werner Johannis, i-a conferit această medalie în semn de apreciere pentru contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne.

„Recompensarea cu Medalia Natională Serviciul Credincios mă onorează și, bineînțeles, mă motivează să îmi execut atribuțiile de serviciu în condiții foarte bune și în continuare. Consider că această medalie nu mi-a fost conferită doar mie, ci întregului colectiv al Inspectoratului, chiar dacă pe brevet este trecut numele meu. Este încă o dovadă a eficienței și devotamentului de care dau dovadă jandarmii botoșăneni în cadrul misiunilor încredințate”, a declarat jandarmul botoșănean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *