Directorul DSP Botoșani, despre reabilitarea fostului sediu al instituției: Avem promisiunea ca anul acesta să primim finanțarea

Directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Botoșani, Monica Adăscăliței, a declarat, în cadrul unei emisiuni la Tele M, că a primit promisiuni din partea ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, „ca anul acesta să primim finanțarea” pentru reabilitarea fostului sediu al instituției, din strada Marchian.

„Am cerut sprijinul Ministerului Dezvoltării pentru reabilitare și avem promisiunea domnului ministru pentru a obține acești bani pentru că dacă am face un proiect european ar fura foarte mult, birocrația, multe hârtii ș.a.m.d. Și există fonduri pentru renovarea spațiilor sau clăririlor deconcentratelor și după ce vom avea o evaluare a clării și evalurea pentru partea seismologică și gradul de deteriorare a acestei clădiri, mă voi deplasa împreună cu colegul meu, directorul economic, la București”, a declarat Adăscăliței.

Potrivit medicului, sediul din strada Marchian reprezintă un spațiu destul de spațios pentru ca acolo să se desfășoare și altă activitate medicală, nu neapărat ca sediu al DSP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *