De ce ALFA PARK Residence? – spații verzi și spații comune de agrement pentru un trai mai sănătos, pentru intimitate și bunăstare (FOTOGALERIE complex)

ALFA PARK Residence – calitatea mediului rezidențial contribuie la bunăstarea copiilor și a timpului petrecut în familie

Un complex rezidențial care, prin caracteristici – amenajarea peisagistică, spațiile comune de agrement, spațiile de servicii și facilitățile extinse – creează mai întâi de toate, premisele pentru cartierul autonom cu cei mai buni indicatori de calitate a vieții din Botosani:

  • 300 mp spații verzi și parcuri
  • 234 mp spații de joacă pentru copii
  • 687 mp zone de practicare a sportului în aer liber și pietonale
  • Complex sportiv cu o capacitate de 500 locuri, cu organizare de evenimente și competiții sportive, terenuri activități sportive, piscină acoperită, patinoar
  • Parc, lac de agrement cu ponton, amfiteatru în aer liber, piață centrală, terase, zone de promenadă și evenimente

Vegetația

Selectarea vegetației are rolul de a elibera câmpul vizual, în mod special asupra fronturilor și de a potența diferite zone funcționale prin dispunerea arborilor pe teren.

Pentru a îmbrăca terasele locuințelor s-a folosit iedera, o plantă cățărătoare care se dezvoltă repede și rezistă la temperaturi scăzute , oferind astfel un decor elegant și deosebit întregului peisaj. Magnolia Jane este un arbust de talie medie, care la maturitate ajunge să se dezvolte la o înălțime cuprinsă între 2 și 3 metri, are o coroană mare, deasă și puternic ramificată și poate fi folosit la decorarea curților interioare ale locuințelor colective și la decorarea curților locuințelor individuale.

Organizarea componentei vegetale urmărește afirmarea zonelor comune fără a traversa o delimitare spațială tranșantă între acestea. De-a lungul aleilor de acces în locuințe s-a ales arbustul “Dulap Tuya Bowling Ball”, deoarece are o rată de creștere foarte scăzută și nu are nevoie de tunsori frecvente. Pentru a putea delimita zonele de locuit de cele recreative, s-a optat pentru un arbust ornamental mereu verde, ce atinge înălțimi de până la 7-8 metri și care se adaptează ușor oricărui climat.

Atât  curțile locuințelor individuale, cât și a celor colective beneficiază de prezența arborilor de talie medie, cu inflorescențe și cromatică bogate pentru a găzdui activități cu caracter recreațional și ludic, folosindu-se în acest scop un arbore foios care se poate dezvolta până la înălțimea de 4-5 metri (Catalpa Nana) și fagul roșu care se poate dezvolta la o înălțime de aproximativ 10 metri, fiind un arbore decorativ prin port și prin aspectul roșiatic,atrăgător al frunzelor.

În curți s-a optat pentru alegerea arborelui “Acer platanoides Crimson King” care are o coroană deasă, globulară, împodobită cu frunze decorative, ce ajunge la înălțimea maximă de 10 metri. Pentru decorarea grădinilor interioare este potrivit teiul “Tilia europea Euchlora”, un arbore de talie mare, cu înălțimea de 10 metri, care se adaptează temperaturilor scăzute.

 Investim în calitatea vieții! – Primul cartier autonom din Botoșani

ALFA PARK Residence – un concept rezidențial inedit bazat pe o viziune ce pune oamenii și cadrul natural în centrul procesului de proiectare. (vezi mai mult – GALERIE FOTO complex)

Dezvoltarea ambițiosului proiect se va realiza progresiv, urmând ca, la finalizarea edificării întregului cartier, acesta să fie structurat pe 10 zone rezidențiale, în prima etapă realizându-se primele două zone:

Zona 1 – 0,9 Ha: 12 locuințe tip duplex, 14 locuințe înșiruite

Zona 2 – 1,4 Ha: 4 blocuri, 136 apartamente.

Detalii despre proiect și prețuri locuințe – case și apartamente noi – Alfa Park Residence

Pentru mai multe informații despre proiect accesați paginile:  www.alfapark.ro , FB @alfapark.botosani

sau contactați direct dezvoltatorul: tel. 0732 374 934, e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *