Polițiștii locali le-au pus gând rău șoferilor ignoranți. 14 șoferi și-au găsit mașinile blocate în parcările din Botoșani

Un număr de 14 șoferi, care și-au lăsat mașinile în parcările cu plată din municipiul Botoșani, s-au ales cu autoturismele blocate. În perioada 16- 18 ianuarie 2022, politistii locali din cadrul Serviciului Circulația pe Drumurile Publice, în cooperare cu lucrătorii Biroului Rutier al Poliției municipiului Botoșani, au acționat în conformitate cu prevederile Legii nr.155/2010 – Legea Poliției Locale, pentru prevenirea si asigurarea fluenței circulației rutiere auto si pietonală, privind oprirea, stationarea autovehiculelor de transport mărfuri și bunuri și a celor de transport persoane cu masa maximă admisă mai mare de 3,5 tone, pe raza municipiului Botosani.

Au fost aplicate un număr de 39 sancțiuni contravenționale dintre care 5 sancțiuni pentru autovehiculele cu masa maximă admisă mai mare de 3,5 tone (pe str. Pod de Piatra, str. Puskin și str. Independenței), find dispusă măsura complementară de imobilizare prin blocarea rotii autovehiculului, în parcarile cu plată, pentru un număr de 14 autoturisme  si măsura administrativă de ridicare pentru staționarea interzisă pentru trei autovehicule.

„Rugăm pe această cale cetăţenii municipiului să sprijine acțiunile Poliției Locale, să ne informeze despre aspectele de nelegalitate, privind regulamentul circulaţiei rutiere pe raza municipiului Botoşani şi nu în ultimul rând să dăm dovadă de simţ civic şi respect pentru concetăţenii noştri”, este mesajul transmis de polițiștii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *