A fost înființat un Post de Poliție Transporturi Navale la Botoșani! Se fac angajări

A fost înființat un Post de Poliție Transporturi Navale în județul Botoșani! Este vorba despre un post de poliție Transporturi Navale la Stânca Costești, care va monitoriza luciul de apă ce aparține României, la lacul Stânca Costești.  Șeful Biroului Transporturi din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Ciprian Adam, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că acest post de poliție are prevăzute patru funcții.

„A fost înființat Postul de Poliție Transporturi Navale Stânca Costești, care are prevăzute patru funcții: funcția de șef de post și trei funcții de ajutor șef post. Practic, au luat în competență tot luciul de apă al lacului Stânca Costești, doar jumătate din lac aparține României, restul aparține de Republica Moldova”, a declarat Adam.

Totodată, în perioada următoare urmează a fi scos la concurs postul de șef de post la Transporturi Navale Stânca Costești.

„Pe lângă postul de Poliție Transporturi Navale, mai avem trei posturi de poliție transporturi feroviare: Botoșani, Dorohoi și Trușești, plus lucrători care lucrează la reședința Biroului. În prezent avem 70% din funcții ocupate, urmează ca în trimestrul 1 să scoatem la concurs și postul la transporturi navale, să scoatem la concurs funcția de șef de post de la Stânca Costești”, a precizat Ciprian Adam.

One thought on “A fost înființat un Post de Poliție Transporturi Navale la Botoșani! Se fac angajări

  1. Noaptea mintii ! pana unde va mai duce in carca statul tot felul de posturi de frecat menta ??? de 70 ani de cand e barajul e granicerii, militia stefanesti , apele romane….STATUL SA TAMPIT CUM SA FACI POLITIE LA UN IAZ DE 500 DE HECTARE ?? 70 DE ANI NU A PARIT NIMIC??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *