Primăria Botoșani scoate la licitație trei spații din Centrul Vechi, închise de pandemie. Primarul Cosmin Andrei: Îmi doresc o revigorare a activităților comerciale

monument centrul vechi, maior ignat, stiri, botosaniPrimăria Botoșani va scoate la licitație trei spații din Centrul Vechi, care au fost închise de pandemie. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că își dorește o revigorare a activităților comerciale din Centrul Vechi, spațiile respective fiind situate în zona statuii din Piața 1 Decembrie.

Spațiile aparțin municipalității și sunt de 75 mp, de 73 mp, respectiv de 50 mp

Aceste spații au fost închiriate agenților economici care au desfășurat activități de alimentație publică, dar din cauza pandemiei sau din alte motive au fost reziliate aceste contracte și vor fi din nou scoase la licitație”, a spus Cosmin Andrei.

Anunțul va fi afișat cu 1 februarie, iar licitația va avea loc în jurul datei de 21 februarie. Prețul de pornire va fi de 1,35  euro mp pe lună pentru activități alimentare, respectiv 2,75 euro mp pentru celelalte activități comerciale.

Cu un termen de închiriere de 5 ani, îmi doresc să avem o viață efervescentă în Centrul istoric și să-l redăm botoșănenilor așa cum a fost odată. Facem aceste demersuri în paralel cu oferirea unor spații cetățenilor care dețin locuințe sociale, pentru a nu mai avea astfel de imobile acolo, să căutăm altă destinație”, a adăugat primarul municipiului Botoșani.

Un apreciat judecător de la Tribunalul Botoșani se pensionează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *