Anchetă extinsă a Poliției în cazul botoșăneanului care a murit pe câmp după ce a fost atacat de câini

Polițiștii din Botoșani au extins ancheta în cazul botoșăneanului care a murit pe câmp după ce a fost atacat de câini. Aceștia au deschis dosar penal și pentru săvârșirea infracțiunii de neluarea, de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Practic, oamenii legii încearcă acum să identifice pe proprietarii câinilor care l-au atacat pe botoșăneanul de 54 de ani, care a fost găsit mort pe un teren agricol de la marginea satului Broscăuți.

Bărbatul avea mai multe urme de mușcături pe corp, iar pantalonii rupți. Pantofii acestuia au fost găsiți, de asemenea, în zonă aceștia având urme de colți canini. Potrivit anchetatorilor, primele concluzii arată că bărbatul ar fi fugit de câini, a călcat strâmb, și-a rupt piciorul, suferind o fractură deschisă în două locuri. El a căzut pe câmp, la mică distanță de casele de la marginea satului, însă nu a mai putut merge pentru a cere ajutor.

Moartea sa a survenit ca urma a hemoragiei, dar și a șocului hipotermic. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru „ucidere din culpă”.

Moarte cumplită! Bărbat din Botoșani, găsit fără suflare pe un câmp. A fost încolțit de câini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *