VIDEO A fost desemnat Fermierul Anului la Botoșani. Are aproape 300 de oi de rasa Karakul

A fost desemnat fermierul anului, la Botoșani! Este vorba despre un fermier ce deține aproape 300 de ori din rasa Karakul. Constantin Palade, din localitatea Bătrânești, comuna Gorbănești, a fost desemnat fermierul anului 2021, în cadrul Balului Fermierilor, organizat  de Asociația de Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis. Botoșăneanul a primit centura de Fermierul Anului, dar și o drujbă. Potrivit președintelui Moldoovis, Ionică Nechifor, evenimentul are ca scop și promovarea produselor autentice obținute din creșterea ovinelor și caprinelor.

„Vă felicit și sper ca în continuare să duceți mai departe rasa Karakul de Botoșani, ca și ceilalți fermieri de-ai noștri”, i-a transmis Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis.

La rândul său, Constantin Palade a declarat că acest premiu îl motivează și își dorește un an prodigios din toate punctele de vedere.

Un număr de 30 de fermieri au fost premiați în cadrul evenimentului. Cei prezenți au petrecut apoi cu Fetele din Botoșani, Cozmiță Lascarache și Florin Vasilică și grupul Teleorman.

 

 

3 thoughts on “VIDEO A fost desemnat Fermierul Anului la Botoșani. Are aproape 300 de oi de rasa Karakul

  1. Cred ca ar trebui un studiu inainte de a premia pe cineva si de a oferi asa onoare. Cine cunoaste pe acest palade stie ca este cel mai ordinar si stricator din cati exista. VERIFICATI LA POLITIE.

  2. PARINTII MEI AU VANDUT TERENUL DATORITA ACESTUI ASA ZIS FERMIER. EL,IMPREUNA CU VERII SAI VANDALIZEAZA TERENURILE CU OILE SI CE RAMANE FURA NOAPTEA. VA RUGAM SA-I LUATI CU TOTUL SI SA-I PASTRATI LA VOI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *