Botoșăneanul al cărui câine, lăsat liber, a mușcat o fetiță, în cartierul Bucovina, trimis în judecată

Botoșăneanul al cărui câine a mușcat, în primăvara anului trecut, o fetiță de șapte ani riscă între șase luni și cinci ani de închisoare. Polițiștii dn cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din Inspectoratul de Poliție Județean au finalizat cercetările în acest caz, dosarul fiind înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de trimitere în judecata a proprietarului câinelui.

Bărbatul este acuzat de comiterea infracțiunii de ”neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul sai deținătorul temporar”. Dacă acesta va fi găsit vinovat pentru comiterea infracțiunii pentru care este cercetat, botoșăneanul riscă între șase luni și cinci ani de închisoare.

Evenimentul s-a produs în luna aprilie a anului trecut în cartierul Bucovina, în momentul în care câinele scăpat dintr-o curte a atacat un grup de copii și a mușcat o fetiță din grupul respectiv. Ulterior, alte două femei, care ieșiseră la plimbare cu un câine, au fost agresate de lupul german negru.

 

Caz revoltător la Botoșani! Trei persoane, dintre care și o fetiță, au ajuns la spital după ce au fost mușcate de un câine

One thought on “Botoșăneanul al cărui câine, lăsat liber, a mușcat o fetiță, în cartierul Bucovina, trimis în judecată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *