De ce o jachetă parka pentru bărbați este cea mai bună alegere pentru toamnă și iarnă?

Odată cu sosirea sezonului rece, este necesară o garderobă adecvată, care va putea să ne ofere un confort termic ridicat, precum și comoditate, ușurință în purtare, dar și ținute stilate. Un articol vestimentar care reușește cu brio să îndeplinească toate cerințele sezonului rece, este reprezentat prin jacheta parka. Iar o parka pentru bărbați va reuși să creeze outfit-uri demențiale atunci când temperaturile sunt scăzute.

De ce să alegi o parka pentru sezonul de toamnă-iarnă?

Parka reprezintă o piesă vestimentară dreaptă, cu glugă, confecționată de regulă din materiale impermeabile. Fiind un articol vestimentar versatil, jacheta parka a reușit să se integreze perfect printre ținutele vestimentare de pe întreg mapamondul. Datorită lungimii până înspre coapse, aceasta piesă este perfectă pentru sezonul rece, reușind să îți ofere acel confort termic de care ai nevoie în plină iarnă. Gluga îmblănită te va proteja de vântul rece de toamnă, iar umplutura de puf, pene ori materiale sintetice, își va îndeplini țelul, oferindu-ți suficientă căldură.

Urmărind un stil sportiv, militar, jacheta parka beneficiază de o mulțime de buzunare. Buzunare în zona șoldurilor, pieptului, pe umeri sau buzunare interioare, vei avea suficiente pentru a-ți depozita și proteja de vremea rece lucrurile personale, precum telefonul mobil, cheile, portofelul, dar și multe altele de dimensiuni reduse.

Închiderea cu fermoar și nasturi sau capse, manșeta elastică din interiorul mânecilor, dar și reglarea în talie, îți vor asigura o mai bună etanșare, făcând parka potrivită pentru temperaturile reduse din anotimpul răcoros.

Parka este croită pentru a fi purtată în fiecare zi, indiferent că mergi la serviciu, în oraș ori la o întâlnire de afaceri.

Ce fel de parka să alegi?

Există pe piață disponibile o mulțime de modele de jachete parka, fiecare prezentând anumite caracteristici. Din bumbac, poliester, cu umpluturi naturale ori sintetice, glugă fixă sau reglabilă și blană detașabilă, cu un croi mai simplu, ori unul în stil militar, albe, maro, negre, bleumarin, kaki, gri, multicolore, parka îți va înfrumuseța ținutele mai multe sezoane. Bolf îți oferă o gamă largă de jachete parka, astfel încât să o poți alege pe cea potrivită nevoilor tale. Pentru un stil casual, înspre elegant, optează pentru o jachetă parka neagră, cu croi drept, din bumbac și blugă cu blăniță. Dacă te caracterizează stilul sportiv, alege un model kaki, din poliester, inserții de piele ecologică cu patch în zona buzunarelor, ori o parka în stil camuflaj. Indiferent de stilul care te caracterizează și preferințele personale în materie de modă, cu siguranță vei reuși să alegi un model potrivit, care să-ți definească ținutele de toamnă și iarnă.

Cum poți integra noua ta jachetă parka în ținute?

Jacheta parka reprezintă cea mai bună alegere pentru toamnă și iarnă, nu doar datorită gamei largi de modele regăsite sau fiindcă este ultima tendință în materie de modă, ci și pentru confortul și comoditatea oferite în timpul purtării. Totodată, o parka poate fi extrem de ușor de integrat atât în ținute sportive, casual, cât și elegante.

Modalitățile de a purta o astfel de jachetă sunt infinite. Pentru zilele reci, poartă parka cu un pulover călduros, jeanșii preferați și o pereche de cizme. Pentru un strop de personalitate în plus, alege să integrezi în ținută și o eșarfă cu linii simple, minimaliste, masculine.

O pereche de pantofi din piele, pantaloni chinos, o cămașă și o parka cu un croi drept, minimalist, reprezintă o ținută perfectă pentru birou sau evenimente cu iz mai formal. Pentru mai multă căldură, poartă puloverul preferat peste cămașă.

O parka căptușită peste un tricou, alături de blugi și o pereche de adidași sau bocanci, poate fi o ținută excelentă pentru iubitorii de outfit-uri sportive, lejere și relaxante.

Alege modelul preferat de parka și poartă-l așa cum îți place și în ținutele care-ți caracterizează personalitatea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *