Cutremurător! O educatoare și un profesor arestați pentru agresiuni sexuale. Femeia a violat trei fetițe, iar bărbatul i-a făcut avansuri unei eleve

O educatoare și un profesor din județul Suceava au fost  arestați preventiv  pentru agresiuni sexuale. Femeia a violat trei fetițe, iar bărbatul i-a făcut avansuri unei eleve de 14 ani. Este vorba despre Maria Podolak, educatoare la o grădiniță din Bosanci și Dragomir Vicențiu Chiseliță,  profesor la o școală din Costâna.

„În cursul acestei zilei de 14 ianuarie 2022 au fost continuate cercetările în două dosare penale distincte în care două persoane sunt bănuite de săvârșirea unor infracțiuni la viața sexuală, polițiștii dispunând reținerea pentru 24 de ore și ulterior arestarea preventivă”, precizează reprezentanții Poliției Suceava.

Astfel, au fost continuate cercetările in cauza din data de 12.01.2022 când o elevă de 14 ani a a fost victima unor avansuri cu tenta sexuală și a unui comportament indecent și provocator din partea unui bărbat de 59 de ani.
După continuarea cercetărilor, polițiștii au dispus reținerea barbatului pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței competente care a dispus arestarea pentru 30 de zile.

De asemenea, s-au continuat cercetările intr-un dosar complex din luna decembrie 2021, fiind administrat material probator și efectuate 2 percheziții domiciliare. La data de 06.12.2021, femeie a sesizat faptul că autoturismul proprietate parcat în fața blocului a fost incendiat, în cursul zilei de 17 decembrie fiind identificat autorul și reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat. Însă, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina este tatăl a doua fetițe minore și ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale. Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate. În urma probatoriului administrat și a doua percheziții efectuate în data de 14.01.2022 pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, femeia a fost arestata pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *