Politicianul din Botoșani cu cea mai scumpă mașină: Mercedes Benz de 120.000 de euro

Un politician din Botoșani conduce o mașină de ultimă generație, care o valoare de 120.000 de euro. Este vorba de primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, care este și vicepreședinte al PNL.  Botoșăneanul a achiziționat de curând un Mercedes Benz GLE produs în 2021, fiind politicianul cu cea mai scumpă mașină.

Gireadă susține că noua mașină a fost achiziționată în leasing, ea urmând a fi plătită într-o perioadă de patru ani. Mai mult decât atât, primarul din Mihai Eminescu susține că avansul pentru noul Mercedes a fost reprezentat de fosta mașină, tot Mercedes Benz, pe care a returnat-o furnizorului în sistem buy back.

 

5 thoughts on “Politicianul din Botoșani cu cea mai scumpă mașină: Mercedes Benz de 120.000 de euro

  1. este o somitate in acest oras…a muncit pe branci de la 2 ani pana a reusit sa stranga bani acolo pentru masina asta amarata. Nu a angajat copilul lui soptica si soptica nu i-a angajat copilul lui. E un om corect !!! Nu mai fiti rautaciosi. Sunt oameni cu coloana verticala !

    1. Ai uitat sa amintesti de cei 3 ani cu suspendare pe care i-a primit pentru ca e onest, corect, cinstit, muncitor etc.

  2. A venit sa -și ia fosta suprefecta cu noua limuzina !Are cel toca pâna la Ipotesti ca ea e DIVA și numai Prefectura e buna ca Job .sa o pună PREFECT pe ea ca altfel moare….Tare fraier mai ești Verginel…..asa arunci tu orzul.. ..la gâste….o fi…da e cam expirata..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *