FOTO Accident cumplit! Doi frați și soția unuia dintre ei au murit loviți în plin de un vitezoman. Doi copii au rămas orfani

Foto: StirileProtv

Carnagiu pe un drum din Mehedinți. Doi frați, de 41 și 42 de ani, și soția unuia dintre ei, au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost lovită în plin de o alta. În autoturism se aflau și copiii de 7, respectiv 15 ani, ai soților decedați. Minorii au fost duși în stare gravă la spital, potrivit StirileProtv.ro. Accidentul s-a produs pe o porțiune de drum drept, pe raza comunei Cocorova. Cele cinci persoane se întorceau acasă, de la Târgu Jiu, în momentul în care mașina lor a fost izbită în plin de o alta, care venea pe contrasens.

Au avut viteză foarte mare și nu au mai putut să oprească, a intrat în derapaj, ăștia sunt nevinovați, mergeau regulamentar, veneau de la Târgu Jiu”, spune un localnic.

Scena de coșmar s-a petrecut sub privirile celui de-al treilea frate, care se afla într-o altă mașină.

Eu eram în fața lor și când apucasem să trec cu spatele, făcu așa și îmi dădui cu seama, hopa, ce făcu ăsta mă? Când mă uitai în spate după faruri dacă vin după mine, nu se mai vedeau farurile. Avea viteză mare. Păi dacă sări motorul din mașină, nu vedeți, de la frate-miu, și e Audi, nu orice mașină”, a spus fratele victimelor.

Mai multe echipaje de prim-ajutor și descarcerare au venit de urgență la locul accidentului.

S-a lucrat cu dificultate pentru extragerea a doua victime din una din cele două mașini. Mașinile grav avariate”, a declarat ISU Mehedinți.

Copiii au fost duși la spital în stare foarte gravă. La spital au ajuns și tinerii din mașina care a provocat această tragedie, tot în stare gravă.

Cauza accidentului este pătrunderea pe sensul opus de mers. În urma accidentului a rezultat decesul a 3 persoane și rănirea altor patru”, a transmis Serviciul Poliției Rutiere Mehedinți.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs nenorocirea. Pe numele șoferului care a provocat accidentul a fost deschis dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *