Un bărbat și-a ucis iubita, din gelozie

Crimă îngrozitoare în Bacău unde relația dintre doi iubiți s-a terminat în cel mai tragic mod cu putință. Orbit de gelozie, un bărbat de 53 de ani şi-a înjunghiat mortal partenera, în vârstă de 40 de ani. Suspectul o acuza mereu că îl inșela, și adesea o și lovea, spun vecinii lor. Anul trecut, femeia obținuse un ordin de protecție împotriva individului. Chiar și așa, cei doi au continuat să se vadă până când, într-un moment de furie necontrolată, bărbatul i-a devenit din iubit – călău.

Potrivit rudelor, bărbatul era împreună cu victima de un an. Relaţia lor a fost, însă, presărată mereu cu scandaluri din cauza geloziei lui, spun cunoscuții cuplului. Totul a culminat duminică, când cei doi s-au certat din nou, iar individul a ucis-o pe femeia de 40 de ani. A mers apoi în sat, plin de sânge, şi a spus celor întâlniți pe drum ce a făcut.

A spus la nişte oameni de acolo că era plin de sânge pe mâini, că a omorât-o şi şi-a luat de o grijă. Oamenii au venit şi s-au dus la sora ei”, spune o vecină.

Povestea lor prevedea parcă sfârșitul. Din cauza bătăilor pe care le primea de la bărbatul violent, femeia ceruse ajutor autorităților, în iulie, anul trecut.Bărbatul este cercetat pentru omor şi riscă să stea după gratii, următorii 25 de ani.

Sursa:StirileProtv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *