Eveniment important la Stăuceni! Sportivi premiați cu prilejul inaugurării sălii de sport din localitate

Trei sportive din comuna Stăuceni din județul Botoșani au fost premiate, duminică, pentru performanțele de la campionatele naționale de atletism, canotaj și lupte. Crina Amalia Achihăiței, Anca Bîrlădeanu și Mirabela Pavel Feciuc au primit premiile de la primarul comunei Stăuceni, Cozmin Epuraș, în cadrul unei ceremonii de inaugurare și sfințire a sălii de sport din localitate.

„Este un obiectiv pe care comuna Stăuceni a implementat în 2021, iar acum, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vom sfinți și vom desfășura activități atât sportive, cât și culturale în această sală”, a afirmat Cozmin Epuraș.

Lucrările la sala de sport au fost realizate în baza unui proiect finanțat de Compania Națională de Investiții. Lucrările au demarat în primăvara anului trecut, fiind finalizate în luna octombrie.

De asemenea, în cadrul ceremoniei de la Stăuceni, primarul a oferit o diplomă de excelență pentru fostul atlet Petru Lăzărescu, care a devenit cunoscut pentru cariera sa de preparator fizic la mai multe echipe de fotbal precum FC Botoșani, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, JS Suning și Sochi.

Totodată, Primăria a premiat patru cupluri care în 2021 au împlinit 50 de ani de căsătorie. După festivitatea de premiere, a urmat un spectacol organizat de Ansamblul Mugur de Fluier Stăuceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *