Anunț Nova Apaserv! Presiune scăzută la apă într-o comună din județul Botoșani

robinet, stiri, apa, botosani, dorohoiSocietatea comercială Nova Apaserv S.A. Botoșani informează utilizatorii din comuna Trusesti că începând cu data de 9 ianuarie 2022, pentru o perioada de 48 de ore, presiunea si debitul furnizarii apei sunt oscilante, in functie de consum. Situația apare din cauza unei defecțiuni la Stația de Pompare a apei de la Stânca – Ștefănesti.

Societatea Nova Apaserv îşi cere scuze faţă de abonaţii afectaţi, se precizează într-un comunicat transmis, duminică, de operatorul de apă din județul Botoșani.

One thought on “Anunț Nova Apaserv! Presiune scăzută la apă într-o comună din județul Botoșani

  1. MINCIUNI!!!
    Declarațiile reprentantului Apă Nova Serv Botoșani sunt minciuni! Este o mare bătaie de joc la adresa locuitorilor comunei Trușești! Apă nu avem de pe data de 07.01.2022, seara. (vă spune un locuitor de la bloc, de la etajul 2). Defecțiunile, în ceea ce privește distribuirea apei ,, potabile”, in comună sunt destul de frecvente. Plătim apă, dar când îți este lumea mai dragă ne lasă fără apă!!! Am ajuns la exasperare!! Așa bătaie de joc…. Câte zile le trebuie să repare o defecțiune??? Sâmbăta, duminică nu se lucrează la ApăNova Serv???? La aceste probleme trebuie să răspundă reprezentații firmei de distribuire a apei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *