Gică Hagi vrea să ia un jucător de la Botoșani, dar Valeriu Iftime cere prea mulți bani. Pe cine a pus ochii Hagi!

Foto: Prosport

Mateus Barbosa de la FC Botoșani este dorit de Gică Hagi la Farul! Aripa braziliană costă 300.000 de euro, dar ”Regele” este dispus momentan să ofere doar 100.000 de euro. Rămâne de văzut cum vor decurge în continuare negocierile dintre patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, și ”Rege”.

Antrenorul Farului este interesat de Mateus Barbosa, aripa dreapta a celor de la FC Botoșani, după cum scria Playsport în trecut. Echipa de la malul mării oferă 100.000 de euro pentru brazilian, dar botoșăneanul Valeriu Iftime cere cu 200.000 de euro mai mult!

Gică Hagi (56 de ani) nu este dispus să mai accepte încă un sezon în care echipa lui să rateze play-off-ul. Antrenorul-patron s-a pus deja pe negocieri pentru a aduce mai mulți jucători în această fereastră de mercato, iar unul dintre fotbaliștii pentru care insistă foarte mult este Mateus Barbosa (22 de ani). 

Barbosa a costat doar 30.000 de euro, iar moldoveni vor acum de 10 ori mai mult!

Brazilianul lui FC Botoșani poate evolua ca aripă ofensivă pe ambele flancuri ale terenului și a venit la echipa patronată de Valeriu Iftime în vara lui 2021. 

Sursele ProSport susțin că ”Regele” a înaintat o sumă de transfer de 100.000 de euro, dar patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, nici nu a vrut să audă! Acesta a cerut 300.000 de euro, sumă pe care cel puțin la prima vedere nu este de acord să o modifice. Asta în ciuda faptului că Iftime a cheltuit doar 30.000 de euro cu aducerea lui Barbosa la Botoșani, sumă ce cuprinde o primă de instalare și comisioane pentru impresari.

Fotbalistul mai are contract cu echipa antrenată de Marius Croitoru până în vara lui 2023.

Hagi l-a luat la Farul și pe Michael Omoh (30 de ani) după ce mijlocașul a plecat de la Academica Clinceni. Fotbalistul nigerian a fost jucătorul cu cele mai multe driblinguri reușite în prima parte a sezonului 2021/2022, în Liga 1, calitate pe care antrenorul constănțenilor o consideră foarte importantă.

”Regele” mai are o țintă foarte importantă pentru acest mercato. Este vorba despre atacantul CFR-ului, Denis Alibec. Fotbalistul nu mai intră în vederile lui Dan Petrescu, iar Hagi ar fi dispus să îi acorde o mână de ajutor în posibila relansare a carierei lui Denis. Gică e recunoscut pentru capacitatea de a restarta jucători cu calitate care au probleme în carieră, informeaza Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *