Afaceristul Ștefan Mandachi sare în sprijinul Carinei, copila din Botoșani care are cancer la creier

Afaceristul Ștefan Mandachi sare în ajutorul Carinei, copila din județul Botoșani care are cancer la creier. Micuța de patru ani este din Dorohoi și are o tumoră gigant.

„E absolut tulburător, e cutremurător să vezi un copil cum se joacă și zâmbește inocent, după ce a trecut prin torturile chimioterapiei și prin alte chinuri fizice și psihice de neimaginat. Mama și tatăl ei, sfâșiați de durere și neputință ne imploră să o salvăm, întrucât costurile tratamentului sunt uriașe! Noi, la Fundația Umanitară ”Jeni Mandachi” o vom sprijini parțial și pe Carina, cu bani, dar suntem depășiți, întrucât ne scriu zilnic zeci de persoane și suntem implicați deja în mai multe cazuri vechi. Suntem contra cronometru! Fetița trebuie să ajungă în Franța urgent!”, spune Ștefan Mandachi.

Pe 16 decembrie, părinții Carinei au aflat că fetița are o tumoră cerebrală gigant, iar a doua zi a fost operată de urgență. Din păcate, deși sperau ca fetița lor să fie mai bine, medicii au descoperit că aceasta are cancer. Carina are șanse la tratament în Franța, dar costurile sunt uriașe, iar părinții au nevoie de ajutor.

„Unii dintre voi mă cunoașteți, unii nu… Numele meu este Carina Elena, până pe data de 15 decembrie 2021 am fost un copil ca oricare altul, însă pe 16 decembrie părinții mei au aflat o veste cruntă… tumoră cerebrală gigant. Pe data de 17 decembrie am fost operată de urgență, operația a fost cu succes, însă veștile rele nu au încetat. Astăzi, 06 ianuarie 2022 am primit vestea cumplită, cuvintele pe care nu ar vrea nimeni să le audă… ependimoblastom (cancer) grad 4. Șansele mele de tratament sunt în străinătate, la un institut din Paris, însă costurile sunt foarte mari… Dacă vreți să mă ajutați, puteți dona în conturile tatălui meu”, este mesajul transmis pe rețelele de socializare în speranța că oamenii cu suflet mare vor dona, din puținul lor, pentru sănătatea micuței.

Cont euro banca Transilvania: RO27BTRLEURCRT0119239401 pe numele Rotariu Cătălin vasile
Cont Ron banca Transilvania: RO77BTRLRONCRT0119239401 pe numele Rotariu Cătălin vasile
Cont Revolut: Titular Lucia Rotariu. Euro. LT30 3250 0064 0772 0007 Lire: Cont 68449437 codul băncii 04-00-75 Lei: RO11 BREL 0005 5126 6404 0100
Cont PayPal:[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *