FOTO & VIDEO Impact între două mașini la Botoșani! Două tinere au ajuns la spital

Foto: Realitatea Dorohoiana

Un accident rutier a avut loc în sâmbătă seară, pe Bulevardul Victoriei din Dorohoi, în zona Podul Botoșaniului. Șoferița unui autoturism Opel,  în vârstă de 19 de ani, din Dorohoi, circula pe sensul de coborâre al Bulevardului Victoriei din Dorohoi, iar la un moment dat șoferul unui autoturism Audi, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Lozna, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a intrat pe banda de circulație, cele două mașini intrând în coliziune.

Opel-ul s-a răsturnat, a rupt un copac și s-a oprit în altul. În urma impactului, au rezultat două victime, șoferița din autoturismul Opel și o pasageră în vârstă de 16 ani, din aceeași mașină.

În Opel se aflau trei tinere, cu vârste cuprinse între 16 și 21 de ani. Ele s-au autoevacuat. Două dintre ele au primit ajutor medical la fața locului, pentru niște escoriații. Ulterior cele două tinere au fost transportate la spital cu autospeciala SMURD pentru un control amănunțit. Este vorba despre șoferița de pe Opel, în vârstă de 19 ani și una dintre pasagere, o tânără în vârstă de 16 ani. Conducătorul auto și pasagerul din Audi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au intervenit pentru deconectarea bateriilor mașinilor, pentru prevenirea producerii unui incendiu și au înlăturat elementele de caroserie rezultate în urma producerii accidentului. S-a intervenit cu o autospecială cu șase subofițeri și un echipaj SMURD”, a declarat, pentru Realitatea Dorohoiană, locotenent-colonelul Sorin Barbacariu, comandantul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, prezent la locul accidentului.

Cele două tinere au ajuns la spital. Șoferii au fost testați de polițiști și s-a dovedit că nu erau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *