Un medic din Botoșani a murit la scurt timp după ce s-a întors de la serviciu. Avea doar 46 de ani

doliu, stiri, botosaniO nouă tragedie s-a produs, vineri, în sistemul sanitar din judeţul Botoșani. Un medic în vârstă de doar 46 de ani a murit la scurt timp după ce s-a întors de la serviciu. Este vorba de șeful Compartimenului de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi, Ovidiu Alexa. Acesta a suferit un infarct, fiind găsit inconștient de iubita sa, care este tot cadru medical la aceeași unitate spitalicească.

Femeia a încercat să îi acorde ajutor de urgență în apartamentul în care locuia. De asemenea, o echipă de cadre medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi, în frunte cu managerul acestei unităţi medciale, Valerian Andrieș, a ajuns acasă la medic, însă, în ciuda faptul că au efectuat manevre de resuscitare aproape o oră și jumătate, botoșăneanul nu a mai putut fi salvat.

Medicul fusese de gardă în noaptea dinaintea tragediei, ceea ce înseamnă că acesta era foarte obosit la momentul când s-a întors acasă.

Declarații copleșitoare despre medicul de 46 de ani, mort subit în apartament: A salvat sute de vieți

 

One thought on “Un medic din Botoșani a murit la scurt timp după ce s-a întors de la serviciu. Avea doar 46 de ani

  1. Suflet delicat… nu ne-am mai vazut de atunci… din’93… generatia de razvratiti, si cei de-o seama ma vor intelege… te salut Ovidiu, blondul din a 2 a banca! Saluta-l pe domnul diriginte Manolache… Pacat ca ne napadesc amintirile si lacrimile doar in asa momente! Salut clasa IX- XII B… Liceul Sanitar. Monica Petrariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *