Președintele FC Botoșani, Cătălin Anton: În niciun caz nu cred că vom rata play-off-ul

Președintele FC Botoșani, Cătălin Anton, s-a arătat, miercuri, optimist în ceea ce privește calificarea formației botoșănene în play-off-ul Ligii 1. El a declarat, la reunirea lotului FC Botoșani, că echipa pe care o reprezintă merită poziția a treia în play-off.

„Gândurile noastre sunt de play-off. Ne dorim o poziție cât mai înaltă în play-off. Tindem și credem că locul nostru este trei în play-off. Avem și o poziție favorizantă la ora actuală în clasament. Dacă ratăm obiectivul, e doar pe mâna noastră. În niciun caz nu cred că vom rata obiectivul. Toți băieții sunt extrem de bine motivați, antrenorii își doresc, mergem într-un stagiu de pregătire în Antalya de pe data de 7 ianuarie până pe 17 ianuarie, avem patru întâlniri amicale”, a declarat Cătălin Anton.

Președintele FC Botoșani a spus că echipa sa are în vedere mai multe transferuri.

„Problema transferurilor o vom rezolva în perioada ferestrei de transfer, între 15 ianuarie și 15 februarie. După cum știți, probabil se va rezolva totul pe 15 februarie, în ultima zi. Deocamdată nu pot vorbi cu certitudine despre nicio plecare. Suntem în discuții pentru câteva împrumuturi, câteva transferuri, dar lucrurile astea le putem discuta după data de 15 ianuarie”, a adăugat Anton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *