FOTO Bărbat din Botoșani, prins de polițiști după ce a distrus două mașini în noaptea de Revelion

Un bărbat de 55 de ani, din Botoșani, care a distrus două mașini în noaptea de Revelion, apoi a plecat de la locul respectiv a fost identificat de polițiști. Accidentul a avut loc pe Calea Națională, la intersecția cu Octav Onicescu. O Dacia Logan, parcată în zona trecerii de pietoni de pe Calea Națională (în apropiere de Școala 11), a fost lovită violent de o altă mașină, al cărei șofer a fugit. În urma impactului, Dacia a fost proiectată într-un autoturism Ford, parcat lângă ea.

„Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, din municipiul Botoșani, care nu a respectat obligația de a se prezenta în termenul de 24 de ore la sediul Poliției pentru a declara avaria. Autoturismul pe care îl conducea a fost identificat în curtea locuinței, acoperit cu o prelată. Acesta prezenta avarii la partea din față”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1400 de lei, iar ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

FOTO Mașini distruse în noaptea de Revelion la Botoșani. Șoferul vinovat a fugit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *